Skip to main content
e-Student e-Student
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

III Rok

  1. Home
  2. Courses
  3. Archiwum
  4. ROCZNIK 2019/2020
  5. Instytut Zdrowia i Gospodarki
  6. Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności
  7. III Rok

B_Rośliny Lecznicze i Przyprawowe E.Pisulewska STACJONARNE

  • Teacher: Elżbieta Pisulewska

B_Seminarium B.Krzysztofik STACJONARNE

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

B_Metody Utrwalania i Przechowywania Żywności B.Krzysztofik STACJONARNE

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

B_2. Polityka Bezpieczeństwa Żywności B.Krzysztofik STACJONARNE

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

B_Zachowania Konsumentów na Rynku Żywnościowym J.Baran STACJONARNE

  • Teacher: Jolanta Baran

B_Analiza Instrumentalna Żywności I.Kapusta

  • Teacher: Ireneusz Kapusta

Żywność regionalna i tradycyjna

  • Teacher: Bernadetta Bienia

Tematy/zagadnienia prac dyplomowych

  • Teacher: Magdalena Dykiel

B_Jakość Zdrowotna i Bezpieczeństwo

  • Teacher: Magdalena Dykiel

B_Marketing i Podstawy Zarządzania

  • Teacher: Małgorzata Źródło-Loda

Opakowalnictwo i Znakowanie Żywności

  • Teacher: Magdalena Dykiel
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Get the mobile app