Przejdź do głównej zawartości
e-Student e-Student
  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
  • Strona główna

Letni

  1. Strona główna
  2. Kursy
  3. ROCZNIK 2023/24
  4. Instytut Zdrowia i Gospodarki
  5. Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności
  6. Rok III
  7. Letni

Prozdrowotne cechy surowców żywnościowych - Wykład

  • Teacher: Magdalena Dykiel
  • Teacher: Marta Pisarek

Seminarium i praca dyplomowa - Ćwiczenia

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Żywność prozdrowotna i ekologiczna - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Technologie Gastronomiczne - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Natalia Szarek

Komputerowe wspomaganie zarządzania jakością - Ćwiczenia

  • Teacher: Damian Dubis
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Strona główna
  • Polski ‎(pl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Pobierz aplikację mobilną