Skip to main content
e-Student e-Student
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

Letni

  1. Home
  2. Courses
  3. ROCZNIK 2024/25
  4. Instytut Gospodarki
  5. Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności
  6. Rok II
  7. Stacjonarne
  8. Letni

Higiena i toksykologia żywności -Ćwiczenia

  • Teacher: Jolanta Baran

Ocena jakości surowców i produktów roślinnych -Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Barbara Krochmal-Marczak

Systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności -Wykład

  • Teacher: Magdalena Dykiel

Ocena jakości surowców i produktów zwierzęcych -Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Magdalena Dykiel
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Get the mobile app