Przejdź do głównej zawartości
e-Student e-Student
  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
  • Strona główna

Zimowy

  1. Strona główna
  2. Kursy
  3. ROCZNIK 2024/25
  4. Instytut Gospodarki
  5. Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności
  6. Rok III
  7. Stacjonarne
  8. Zimowy

TRENDY W PRODUKCJI ŻYWNOŚCI - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Joanna Półchłopek

PRZETWÓRSTWO - ĆWICZENIA

  • Teacher: Joanna Półchłopek

Produkcja żywności ekologicznej i prozdrowotnej - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Metody utrwalania i przechowalnictwo surowców zywnościowych - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Przetwórstwo żywności - Wykład

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Marketing i podstawy zarządzania - Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Ekonomika i organizacja przedsiębiorstw produkcji żywności - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Wsparcie finansowe dla producentów żywności - Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Zachowania konsumentów na rynku żywnościowym - Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Podejmowanie decyzji finansowych w przedsiębiorstwach agrobiznesu - Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Opakowalnictwo i znakowanie żywności - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Magdalena Dykiel
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Strona główna
  • Polski ‎(pl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Pobierz aplikację mobilną