Przejdź do głównej zawartości
e-Student e-Student
  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
  • Strona główna

Zimowy

  1. Strona główna
  2. Kursy
  3. ROCZNIK 2025/26
  4. Instytut Gospodarki
  5. Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności
  6. Rok III
  7. Zimowy

Produkcja żywności ekologicznej i prozdrowotnej -Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Metody utrwalania i przechowalnictwo surowców żywnościowych -Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Przetwórstwo żywności -Wykład

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

PRZETWÓRSTWO ŻYWNOŚCI -Ćwiczenia

  • Teacher: Joanna Półchłopek

Zachowania konsumentów na rynku żywnościowym -Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Ekonomika i organizacja przedsiębiorstw produkcji żywności -Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Podejmowanie decyzji finansowych w przedsiębiorstwach agrobiznesu -Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Opakowalnictwo i znakowanie żywności -Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Magdalena Dykiel
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Strona główna
  • Polski ‎(pl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Pobierz aplikację mobilną