Skip to main content
e-Student e-Student
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • You are currently using guest access (Log in)
  • Home
  • Calendar

Zimowy

  1. Home
  2. Courses
  3. ROCZNIK 2025/26
  4. Instytut Gospodarki
  5. Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności
  6. Rok III
  7. Zimowy

Produkcja żywności ekologicznej i prozdrowotnej -Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Metody utrwalania i przechowalnictwo surowców żywnościowych -Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Przetwórstwo żywności -Wykład

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

PRZETWÓRSTWO ŻYWNOŚCI -Ćwiczenia

  • Teacher: Joanna Półchłopek

Zachowania konsumentów na rynku żywnościowym -Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Ekonomika i organizacja przedsiębiorstw produkcji żywności -Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Podejmowanie decyzji finansowych w przedsiębiorstwach agrobiznesu -Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Opakowalnictwo i znakowanie żywności -Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Magdalena Dykiel
You are currently using guest access (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Get the mobile app