Skip to main content
e-Student e-Student
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

Zimowy

  1. Home
  2. Courses
  3. ROCZNIK 2021/22
  4. Instytut Zdrowia i Gospodarki
  5. Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności
  6. Rok III
  7. Stacjonarne
  8. Zimowy

Archiwalny 2021/22 Badanie autentyczności i pochodzenia żywności - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka

Przetwórstwo żywności - Ćwiczenia

  • Teacher: Joanna Półchłopek

Jakość zdrowotna i bezpieczeństwo pasz dla zwierząt - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Magdalena Dykiel

Ekonomika i organizacja przedsiębiorstw produkcji żywności - Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Marketing i podstawy zarządzania - Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Żywność regionalna i tradycyjna - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Bernadetta Bienia

Normalizacja i certyfikacja żywności - Ćwiczenia

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Normalizacja i certyfikacja w produkcji żywności - Wykład

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Przetwórstwo żywności - Wykład

  • Teacher: Barbara Krzysztofik
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Get the mobile app