Przejdź do głównej zawartości
e-Student e-Student
  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
  • Strona główna

Letni

  1. Strona główna
  2. Kursy
  3. ROCZNIK 2022/23
  4. Instytut Zdrowia i Gospodarki
  5. Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności
  6. Rok II
  7. Stacjonarne
  8. Letni

Ocena jakości surowców i produktów roślinnych - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Barbara Krochmal-Marczak

Higiena i toksykologia żywności - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Jolanta Baran

Systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności - Wykład

  • Teacher: Magdalena Dykiel

Ocena jakości surowców i produktów zwierzęcych - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Magdalena Dykiel
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Strona główna
  • Polski ‎(pl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Pobierz aplikację mobilną