Przejdź do głównej zawartości
e-Student e-Student
  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
  • Strona główna

Zimowy

  1. Strona główna
  2. Kursy
  3. ROCZNIK 2022/23
  4. Instytut Zdrowia i Gospodarki
  5. Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności
  6. Rok III
  7. Stacjonarne
  8. Zimowy

Przetwórstwo Żywności - Wykład

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Normalizacja i certyfikacja w produkcji żywności

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Przetwórstwo żywności - Ćwiczenia

  • Teacher: Joanna Półchłopek

Marketing i podstawy zarządzania - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Małgorzata Źródło-Loda

Żywność regionalna i tradycyjna - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Bernadetta Bienia

Archiwalny 2022/23 Badanie autentyczności i pochodzenia żywności - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka

Ekonomika i organizacja przedsiębiorstw produkcji żywności - Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Jakość zdrowotna i bezpieczeństwo pasz dla zwierząt - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Magdalena Dykiel
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Strona główna
  • Polski ‎(pl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Pobierz aplikację mobilną