Przejdź do głównej zawartości
e-Student e-Student
  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
  • Strona główna

Letni

  1. Strona główna
  2. Kursy
  3. ROCZNIK 2022/23
  4. Instytut Zdrowia i Gospodarki
  5. Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności
  6. Rok III
  7. Stacjonarne
  8. Letni

Zachowania konsumentów na rynku żywnościowym - Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Analiza i instrumenty regulacji rynków rolnych - Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Zagospodarowanie produktów ubocznych i odpadów w produkcji żywności - Wykład

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Opakowalnictwo i znakowanie żywności - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Magdalena Dykiel

Seminarium i praca dyplomowa

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Polityka bezpieczeństwa żywnościowego

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Metody utrwalania i przechowalnictwo surowców żywnościowych

  • Teacher: Barbara Krzysztofik
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Strona główna
  • Polski ‎(pl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Pobierz aplikację mobilną