Przejdź do głównej zawartości
e-Student e-Student
  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
  • Strona główna

Zimowy

  1. Strona główna
  2. Kursy
  3. ROCZNIK 2022/23
  4. Instytut Zdrowia i Gospodarki
  5. Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności
  6. Rok IV
  7. Stacjonarne
  8. Zimowy

Produkcja żywności ekologicznej i prozdrowotnej

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Seminarium i pracownia inżynierska

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Trendy w produkcji żywności - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Joanna Półchłopek

Komputerowe Wspomaganie Zarządzania Jakością - Wykład

  • Teacher: Damian Dubis

Komputerowe wspomaganie systemów zarządzania jakością - Ćwiczenia

  • Teacher: Patryk Soliński

FUNDUSZE UNIJNE W GOSPODARCE ŻYWNOŚCIOWEJ - Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Strona główna
  • Polski ‎(pl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Pobierz aplikację mobilną