Przejdź do głównej zawartości
e-Student e-Student
  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
  • Strona główna

Zimowy

  1. Strona główna
  2. Kursy
  3. ROCZNIK 2021/22
  4. Instytut Zdrowia i Gospodarki
  5. Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności
  6. Rok II
  7. Stacjonarne
  8. Zimowy

Przyrodnicze i technologiczne podstawy produkcji roślinnej - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Barbara Krochmal-Marczak

Zagrożenia w łańcuchu żywnościowym - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka

Bezpieczeństwo w ochronie roślin - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Marta Pisarek

Technologie produkcji zwierzęcej - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Magdalena Dykiel

Maszynoznawstwo rolno-spożywcze -Wykład, Ćwiczenia

  • Teacher: Magdalena Dykiel

Ocena sensoryczna - Wykład

  • Teacher: Jolanta Baran

Podstawy przedsiębiorczości w gospodarce żywnościowej - Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Ocena sensoryczna - Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Strona główna
  • Polski ‎(pl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Pobierz aplikację mobilną