Przejdź do głównej zawartości
e-Student e-Student
  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • Jesteś zalogowany jako gość (Zaloguj się)
  • Strona główna
  • Kalendarz

Letni

  1. Strona główna
  2. Kursy
  3. ROCZNIK 2021/22
  4. Instytut Zdrowia i Gospodarki
  5. Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności
  6. Rok III
  7. Stacjonarne
  8. Letni

Zagospodarowanie produktów ubocznych i odpadów w produkcji żywności - Wykład

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Zachowania konsumenckie - Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Analiza i instrumenty regulacji rynków rolnych - Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Opakowalnictwo i znakowanie żywności - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Magdalena Dykiel

Metody utrwalania i przechowalnictwo surowców żywnościowych

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Seminarium i praca dyplomowa - Ćwiczenia

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Polityka bezpieczeństwa żywności - Wykład

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Metody utrwalania i przechowalnictwo surowców żywnościowych - Wykład

  • Teacher: Barbara Krzysztofik
Jesteś zalogowany jako gość (Zaloguj się)
Strona główna
  • Polski ‎(pl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Pobierz aplikację mobilną