Skip to main content
e-Student e-Student
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • You are currently using guest access (Log in)
  • Home
  • Calendar

Letni

  1. Home
  2. Courses
  3. ROCZNIK 2021/22
  4. Instytut Zdrowia i Gospodarki
  5. Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności
  6. Rok III
  7. Stacjonarne
  8. Letni

Zagospodarowanie produktów ubocznych i odpadów w produkcji żywności - Wykład

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Zachowania konsumenckie - Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Analiza i instrumenty regulacji rynków rolnych - Ćwiczenia

  • Teacher: Elżbieta Brągiel

Opakowalnictwo i znakowanie żywności - Wykład i Ćwiczenia

  • Teacher: Magdalena Dykiel

Metody utrwalania i przechowalnictwo surowców żywnościowych

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Seminarium i praca dyplomowa - Ćwiczenia

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Polityka bezpieczeństwa żywności - Wykład

  • Teacher: Barbara Krzysztofik

Metody utrwalania i przechowalnictwo surowców żywnościowych - Wykład

  • Teacher: Barbara Krzysztofik
You are currently using guest access (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Get the mobile app